Integritetspolicy

På visionfc.se tar vi din integritet på stort allvar. Vi förstår att din personliga information är viktig och vi har åtagit oss att skydda den. Denna integritetspolicy förklarar vilken information vi samlar in, hur vi använder den och hur vi skyddar den.

Inga kakor från tredje part

Vi använder inga kakor från tredje part på vår webbplats. Vi anser att det är viktigt att respektera din integritet och att inte spåra dina surfvanor eller använda din personliga information i reklamsyfte.

Genom att inte använda några cookies från tredje part kan vi försäkra dig om att din onlineaktivitet inte övervakas av någon extern part.

Hur vi använder din information

Vi använder din personliga information endast för de ändamål som du tillhandahåller den till oss. Om du till exempel fyller i ett kontaktformulär kommer vi att använda din information för att besvara din förfrågan.

Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att använda din e-postadress för att skicka dig uppdateringar och kampanjer.

Vi delar aldrig, under några omständigheter, personuppgifter med någon tredje part. 

Hur vi skyddar din information

Vi använder säkerhetsåtgärder enligt branschstandard för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Vi lagrar din information på säkra servrar som finns i ett säkert datacenter.

Vi använder också krypteringsteknik för att skydda din information när den överförs via internet.

Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter som vi har samlat in från dig. Du kan också när som helst välja att inte längre ta emot vårt nyhetsbrev eller andra reklammeddelanden.

Vi har åtagit oss att skydda din integritet och vi är stolta över att inte spåra våra användare. Har du frågor kring detta så kontakta oss gärna.

Redaktionen

Simon

Simon

Simon är en passionerad författare på visionfc.se som älskar kampsport, särskilt MMA och boxning. Han har dedikerat sin tid och energi till att skapa innehåll som engagerar och informerar läsare om världen av kampsport.

Se alla inlägg

Följ oss