Nassim Al Fakir Boxning

Nassim Al Fakir boxning
Du måste vara 18+ för att spela, och gör det ansvarsfullt. Besök stödlinjen eller spelpaus.

Har du sett filmen där Nassim Al Fakir utmanar sig själv att slå högsta poäng på en boxningsmaskin? Om inte, så har du missat ett av de roligaste klippen på internet just nu. I filmen får vi se Nassim Al Fakir visa upp sina boxningskunskaper och sin humoristiska personlighet.

Men vad är egentligen historien bakom filmen? Och vem är Nassim Al Fakir? I den här artikeln ska vi ta reda på mer om den folkkära programledaren som slog igenom i Bolibompa och nu charmar hela Sverige med sin slagkraft.

Men tränar Nassim Al Fakir boxning? Eller är det bara ett roligt klipp?

Nassim Al Fakir: Från trummis till TV-stjärna

Nassim Al Fakir föddes den 21 mars 1977 i Stockholm. Han har en svensk mamma och en libanesisk pappa. Han började spela trummor när han var sju år gammal och drömde om att bli musiker. Han gick på musikgymnasium och spelade i olika band. Han livnärde sig som trumslagare fram till 2005, då han fick sitt genombrott som programledare på Bolibompa i SVT.

På Bolibompa blev Nassim Al Fakir snabbt en favorit hos barnen med sin glada och lekfulla stil. Han gjorde också flera humoristiska inslag där han bland annat imiterade kända personer som Zlatan Ibrahimovic och Carl Bildt. Han stannade på Bolibompa i fyra år innan han gick vidare till andra TV-program.

Nassim Al Fakir har sedan dess medverkat i många olika TV-produktioner, både som programledare och som skådespelare. Några av de mest kända är Melodifestivalen, Sommarlov, Bäst i test, Så ska det låta och Labyrint. Han har också gjort rösten till flera animerade karaktärer, som Rango och Kung Fu Panda.

Nassim Al Fakir är inte bara en framgångsrik TV-personlighet utan också en familjeman. Han har tidigare varit tillsammans med sångerskan Lina Hedlund i 13 år och de har två söner tillsammans: Tilo och Eide. Nassim Al Fakir har sagt att hans familj är det viktigaste i hans liv och att han älskar att vara pappa.

Nassim Al Fakir slår rekord på boxningsmaskinen

Filmen där Nassim Al Fakir slår på en boxningsmaskin är ett klipp från Smakfestivalen i Stockholm som ägde rum i september 2022. Smakfestivalen är en mat- och dryckesmässa där besökare kan prova olika produkter och uppleva olika aktiviteter. En av aktiviteterna var en boxningsmaskin som mäter hur hårt man kan slå.

Nassim Al Fakir var på plats för att filma ett reportage tillsammans med Daniel Tobar, som driver en YouTube-kanal om mat och dryck. De bestämde sig för att testa boxningsmaskinen och se vem som kunde slå hårdast. Nassim Al Fakir gick först och slog till maskinen med full kraft. Resultatet blev ca 950 poäng, vilket är nära det högsta möjliga på maskinen.

Nassim Al Fakir blev överraskad och glad över sitt resultat och utbrast “Jag är bäst i världen!”. Han utmanade sedan Daniel Tobar att försöka slå hans rekord, men Daniel Tobar lyckades bara få 700 poäng. Nassim Al Fakir skämtade då om att Daniel Tobar var “svag som en kyckling”. Han sa också att han skulle ringa till Lina Hedlund och berätta om sin bedrift.

Filmen lades upp på YouTube 2020 och har sedan dess fått över 1300 visningar. Filmen har också spridits på andra sociala medier som Instagram, TikTok och Twitter. Många har kommenterat filmen och hyllat Nassim Al Fakirs prestation och humor. Några har också jämfört honom med Rocky Balboa eller Muhammad Ali.

PS: Vi driver bara, det var en oskyldig video som helt enkelt fick många att söka på “Nassim Al Fakir boxning”. Det handlar bara om en vän till honom som la upp en film på när han slår maskinen, stenhårt.

Nassim Al Fakir: Boxning? Kanske i framtiden.

Filmen där Nassim Al Fakir slår rekord på boxningsmaskinen visar att han inte bara är en duktig programledare, musiker och skådespelare utan också en stark och rolig person. Han har en förmåga att underhålla och engagera sin publik med sin charm och humor. Han är också en god förebild för barn och unga som ser upp till honom.

Nassim Al Fakir har haft en lång och framgångsrik karriär inom TV och radio. Han har medverkat i många olika program som har nått ut till olika åldersgrupper och intressen. Han har också vunnit flera priser och utmärkelser för sitt arbete, bland annat Kristallen, Guldbaggen och Grammis.

Nassim Al Fakir är inte bara en stjärna på scenen utan också i sitt privatliv. Han har en stabil relation med Lina Hedlund som han har två söner med. Han är en kärleksfull pappa som prioriterar sin familj framför allt annat. Han har också ett stort socialt engagemang och stödjer flera välgörenhetsorganisationer.

Nassim Al Fakir är kort sagt en mångsidig och älskad person som har berikat det svenska kulturlivet med sin talang och personlighet. Han är bäst i test, bäst i Sverige och kanske till och med bäst i världen.

Missa inte

Om författaren