Vem vann, Floyd eller Logan?

Vem vann Floyd eller Logan
Du måste vara 18+ för att spela, och gör det ansvarsfullt. Besök stödlinjen eller spelpaus.

2021 hölls en av de mest omtalade boxningsmatcherna i modern tid. Det var en kamp mellan en av de mest framstående boxarna i historien, Floyd Mayweather Jr, och den kontroversiella YouTube-stjärnan Logan Paul.

Inför matchen hade många förväntningar och spekulationer byggts upp om vem som skulle komma ut som vinnare, och efter matchen var det en allmän förvirring om vem vann, Floyd eller Logan?

I den här artikeln kommer vi att titta på detaljerna i matchen, inklusive de olika åsikterna om vem som vann, och ge vår professionella bedömning av matchens utfall.

Bakgrund till matchen

Floyd Mayweather Jr är en av de mest berömda boxarna genom tiderna och har ett enastående rekord på 50-0.

Han är en femfaldig världsmästare och anses av många vara en av de mest tekniskt skickliga boxarna i historien. Logan Paul, å andra sidan, är en kontroversiell personlighet på YouTube med en följarskara på över 20 miljoner.

Han hade aldrig gått en professionell boxningsmatch tidigare, men utmanade ändå en av de största boxarna genom tiderna.

Varför utmanade Logan en professionell boxare som Floyd Jr?

Logan Paul är en YouTube-stjärna och influencer som har visat intresse för boxning. Han ville utmana sig själv och bevisa för sig själv och världen att han kunde kämpa mot en professionell boxare.

För Floyd Mayweather Jr var matchen en chans att återigen visa upp sin skicklighet i ringen och bevisa att han fortfarande är en av de bästa boxarna i historien.

Sen var det ju en del pengar involverat, såklart.

Matchens detaljer

Matchen hölls den 6 juni 2021 på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida. Den gick i åtta ronder och hade inga domare som bedömde matchen.

Ingen vinnare skulle egentligen utses, men båda boxarna var angelägna om att göra en bra prestation.

Från början av matchen var det tydligt att Floyd Mayweather Jr hade övertaget. Han var mycket snabbare och skickligare än Logan Paul, och lyckades landa flera hårda slag. Logan Paul kämpade dock tappert och lyckades hålla sig kvar i matchen.

I slutet av matchen gick Logan Paul på knockout och höll på att falla omkull, men Floyd Mayweather Jr fångade honom och höll honom uppe.

Detta gjorde många människor förvirrade, eftersom det inte var klart om det skulle räknas som en knockdown eller inte. Matchen avslutades sedan utan att någon vinnare utsågs.

Vem vann, Floyd eller Logan?

Efter matchen var många människor förvirrade om vem som egentligen vann. Logan Paul hävdade att han hade vunnit eftersom han hade lyckats stå kvar i ringen mot en av de bästa boxarna genom tiderna.

Floyd Mayweather Jr, å andra sidan, ansåg sig själv som vinnaren eftersom han hade dominerat matchen och lyckats landa flera hårda slag

Vår professionella bedömning är att Floyd Mayweather Jr vann matchen. Även om det inte fanns några officiella domare som bedömde matchen, var det tydligt att han hade övertaget och var den skickligare boxaren.

Logan Paul gjorde en imponerande prestation genom att hålla sig kvar i matchen, men det räcker inte för att vinna en boxningsmatch.

Betydelsen av matchen

Trots att matchen inte hade någon officiell vinnare, hade den ändå en stor betydelse för båda boxarna. För Logan Paul var det en chans att bevisa sig själv som en seriös idrottare, och trots förlusten lyckades han visa upp en imponerande prestation. För Floyd Mayweather Jr var det en chans att återigen visa upp sin skicklighet i ringen och bevisa att han fortfarande är en av de bästa boxarna i historien.

Matchen var också ett bevis på hur sociala medier och influencer-kultur har förändrat idrottsvärlden. Det var ovanligt att en YouTube-stjärna utmanade en professionell boxare, men det visar på den nya typen av idrottsstjärnor som växer fram i dagens samhälle.

Slutsats, Floyd vann över Logan.

Trots att det inte fanns någon officiell vinnare i matchen mellan Floyd Mayweather Jr och Logan Paul, var det tydligt att Floyd Mayweather Jr var den skickligare boxaren. Logan Paul gjorde dock en imponerande prestation genom att hålla sig kvar i matchen och visa att han kan vara en seriös idrottare.

Matchen var också ett tecken på hur sociala medier och influencer-kultur förändrar idrottsvärlden, och det kommer att bli spännande att se hur den här utvecklingen fortsätter framöver. Vi ser fram emot att se vilka nya typer av idrottsevenemang som kommer att dyka upp och vilka nya stjärnor som kommer att ta plats på den internationella scenen.

Så vem vann, Floyd eller Logan? Vi måste nog ge denna till Floyd. Sorry Logan!

FAQ

Vem vann, Floyd eller Logan?

Det fanns ingen officiell vinnare i matchen mellan Floyd Mayweather Jr och Logan Paul, eftersom den var arrangerad som en utställningsmatch. Med det sagt, så dominerade Floyd Mayweather och skulle det vara en riktig match skulle han definitivt vinna.

Hur länge varade matchen mellan Floyd Mayweather Jr och Logan Paul?

Matchen var planerad att vara åtta rundor, tre minuter per rond. Men matchen blev kortare än förväntat och slutade efter sex rundor.

Var hölls matchen?

Matchen hölls på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida, USA.

Missa inte

Om författaren