Conor McGregor vs Dustin Poirier 3: svensk tid, stream & highlights

McGregor vs Poirier 3
Du måste vara 18+ för att spela, och gör det ansvarsfullt. Besök stödlinjen eller spelpaus.

Den tredje och avgörande matchen mellan McGregor vs Poirier 3 var en händelse som inte bara UFC-fans väntade på med spänning, utan även hela sportvärlden. Den högprofilerade matchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirier hade en enorm publik över hela världen och en mängd intressanta detaljer att analysera.

Uppvärmning inför matchen

Inför McGregor vs Dustin Poirier 3 var det mycket uppmärksamhet kring deras tidigare möten. Conor McGregor och Dustin Poirier hade redan mötts två gånger tidigare, med varsin vinst för varje fighter.

Deras första möte ägde rum 2014, där McGregor vann via teknisk knockout (TKO) i första ronden. År 2021 möttes de igen, och den här gången var det Poirier som segrade, också genom TKO.

Deras tredje möte var avgörande för att avgöra vilken av de två fighterna som var den bättre av dem, och det var mycket på spel för båda. Båda kämparna var fast beslutna att visa sin överlägsenhet och att visa världen vem som verkligen förtjänade segern.

Matchen – Höjdpunkter och kontroverser

McGregor vs Poirier 3 bjöd på en intensiv och oförglömlig kamp som resulterade i en dramatisk avslutning. McGregor drabbades av en olycklig skada när han bröt sitt ben, vilket ledde till att matchen stoppades och Poirier tilldelades segern.

Händelsen har diskuterats flitigt och mcgregor vs poirier 3 highlights är något som många söker efter på nätet för att få en inblick i denna episka kamp.

McGregor vs Poirier 3 svensk tid & live stream

McGregor vs Poirier 3 live stream var tillgänglig för de som ville följa matchen i realtid. Svenska fans kunde även hitta information om mcgregor vs poirier 3 svensk tid för att inte missa något av det spännande mötet.

För de som inte kunde se matchen live fanns även möjlighet att se repriser och höjdpunkter på olika plattformar.

Reaktioner och analyser

Efter matchen mellan Conor McGregor vs Dustin Poirier 3 var det många som diskuterade händelserna och konsekvenserna för båda fighters karriärer.

Diskussioner och analyser kring matchen fortsätter än idag, och intresset för mcgregor vs poirier 3 results och mcgregor vs poirier 3 full fight är fortfarande högt.

Framtida möten och rivalitet

Trots det dramatiska slutet på McGregor vs Poirier 3, är det inte uteslutet att vi kommer att få se dessa två fighters mötas igen i framtiden. Rivaliteten mellan Conor McGregor och Dustin Poirier har gjort deras möten till några av de mest spännande och omtalade i UFC:s historia.

Fans och experter håller ögonen på deras fortsatta karriärer och spekulerar i om vi kommer att få se en fjärde match mellan dessa legendariska fighters.

Skador och påverkan på karriären

Efter den tredje matchen mellan McGregor och Poirier har mycket uppmärksamhet ägnats åt McGregors skada. Det brutna benet ledde till att matchen stoppades och Poirier utsågs till vinnare.

Frågor om mcgregor vs poirier 3 leg och mcgregor vs poirier 3 injury har cirkulerat i media och bland fans, och det har varit mycket spekulationer kring hur detta påverkar McGregors framtid inom sporten.

Betydelsen av McGregor vs Poirier 3 för UFC

Den tredje matchen mellan McGregor och Poirier har haft en stor inverkan på UFC som organisation. Intresset för deras möten har bidragit till ökad uppmärksamhet kring sporten och har lockat nya fans till MMA. UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 kommer att gå till historien som en av de mest minnesvärda och dramatiska matcherna inom sporten.

Ekonomiska aspekter och vinst

En annan viktig aspekt av matchen mellan mcgregor vs poirier 3 är de ekonomiska konsekvenserna för båda fighters och UFC. Med en stor publik och intresse från sponsorer var matchen en stor inkomstkälla.

Frågor om mcgregor vs poirier 3 money och mcgregor vs poirier 3 payout har varit i fokus för diskussioner kring hur mycket de två fighters tjänade på detta möte.

Slutsats

McGregor vs Poirier 3 var en av de mest spännande och omtalade händelserna inom UFC på senare tid. Med dramatik, rivalitet och stora ekonomiska intressen på spel, kommer denna match att förbli i minnet hos fans och experter. Frågor om mcgregor vs poirier 3 time, mcgregor vs poirier 3 svensk tid och poirier vs mcgregor 3 stream visar det stora intresset för denna historiska händelse.

Vi får se vad framtiden har att erbjuda för dessa två fighters och om vi kommer att få uppleva en fjärde match mellan dem.

Vanliga frågor och svar

Vem vann McGregor vs Dustin Poirier 3?

McGregor vs Poirier 3 slutade med att Dustin Poirier vann genom TKO (Technical Knockout) på grund av en läkarstopp i första ronden. Conor McGregor bröt sitt underben och kunde inte fortsätta matchen.

Vilken UFC-gala ägde matchen rum på?

McGregor vs Poirier 3 ägde rum under UFC 264-galan den 10 juli 2021.

Hur har McGregor och Poirier mötts tidigare?

Innan deras tredje match hade McGregor och Poirier mötts två gånger. Den första matchen ägde rum 2014 under UFC 178, där McGregor vann genom TKO i första ronden. Den andra matchen var under UFC 257 den 23 januari 2021, där Poirier vann genom TKO i andra ronden.

Vad innebär McGregors skada för hans framtid inom MMA?

Det är svårt att säga exakt hur McGregors skada kommer att påverka hans MMA-karriär. Efter operationen och rehabiliteringsperioden kan han förhoppningsvis återvända till träning och tävling. Det återstår att se om han kommer att vara lika framgångsrik som tidigare eller om skadan kommer att ha en bestående inverkan på hans prestationer.

Missa inte

Om författaren