Conor McGregor vs Dustin Poirier 2: svensk tid, highlights, live stream och mer

Conor McGregor vs Dustin Poirer Svensk Tid
Du måste vara 18+ för att spela, och gör det ansvarsfullt. Besök stödlinjen eller spelpaus.

Conor McGregor och Dustin Poirier möttes för andra gången i UFC 257, i en spännande kamp som få kommer att glömma. Det var andra gången duon möttes och matchen blev en att gå till historien, eftersom utkomsten var ganska otippad (många trodde McGregor skulle vinna även denna).

I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om denna historiska kamp, inklusive svensk tid, höjdpunkter och hur du kan se den live.

McGregor vs Poirier 2: Svensk tid och datum

Det är viktigt att notera McGregor vs Poirier 2 svensk tid och datum för att inte missa denna spännande händelse. Matchen ägde rum den 24 januari 2021, och för oss svenskar började sändningen klockan 04:00 på morgonen.

Bakgrund till matchen McGregor vs Poirier 2 matchen

För att förstå vad som gjorde denna match så speciell, måste vi gå tillbaka till deras första möte. McGregor och Poirier möttes första gången 2014, där irländaren segrade över amerikanen med en teknisk knockout. Efter detta möte fortsatte båda fighters att utvecklas och förbättra sina färdigheter. De båda tränade hårt och visade stor respekt för varandra, vilket ledde till att fans över hela världen ivrigt såg fram emot deras återförening i oktagonen.

McGregors träningsregim

McGregor, som alltid varit känd för sitt självförtroende och sin självsäkerhet, fokuserade på att förbättra sin kondition och uthållighet inför matchen. Han arbetade även på att förfina sina boxningstekniker och använde sig av nya träningsmetoder för att säkerställa att han skulle vara i toppform inför mötet med Poirier.

Poiriers strategi

Å andra sidan arbetade Poirier hårt på att förbättra sitt markspel och brottning, vilket han trodde skulle ge honom en fördel mot McGregor. Han hade även förbättrat sin uthållighet och styrka och var mer än redo att ta sig an den irländska superstjärnan.

Matchen i detalj

När dagen för matchen äntligen kom, var spänningen i luften elektrisk. Fansen kunde knappt bärga sig för att se dessa två mästare mötas igen och utkämpa en kamp som skulle gå till historien.

Conor vs Poirier i UFC 257

Rond 1: En försiktig start

I den första ronden var båda fighters försiktiga och analyserade varandras rörelser och tekniker. McGregor använde sin snabba vänsterkrok för att hålla Poirier på avstånd, medan Poirier sökte efter öppningar för att ta McGregor till marken och utnyttja sin brottningsförmåga.

Rond 2: Poirier slår tillbaka

I den andra ronden började Poirier få grepp om matchen. Han lyckades träffa McGregor med några kraftiga slag och sparkar, vilket gjorde att irländaren blev mer försiktig. Poirier fortsatte med att trycka på och landade flera hårda träffar, vilket ledde till att McGregor blev mer och mer omskakad.

Rond 3: Avgörandets ögonblick

I den tredje ronden var McGregor tydligt trött, men han vägrade att ge upp. Han fortsatte att försöka träffa Poirier med sina snabba slag, men amerikanen undvek dem skickligt och kontrade med sina egna träffar. Mot slutet av ronden lyckades Poirier få McGregor på marken och övergick till att använda sin överlägsna brottningsförmåga.

Rond 4: Poiriers triumf

I den fjärde ronden var McGregor tydligt dränerad och hade svårt att försvara sig mot Poiriers attacker. Poirier utnyttjade detta och fortsatte att pressa på med sin markkamp. Till slut lyckades han få McGregor i en obehaglig position, där han kunde landa flera hårda slag som till slut ledde till att domaren stoppade matchen. Poirier hade vunnit genom teknisk knockout och hämnats sin tidigare förlust mot McGregor.

Eftermatchen: Reflektioner och framtiden

Efter denna episka match stod det klart att båda fighters hade utvecklats och förbättrats sedan deras första möte. McGregor visade prov på ödmjukhet och respekt gentemot Poirier och erkände att hans motståndare hade varit den bättre fightern den här gången.

Poirier, å sin sida, hyllade McGregor för hans insats och uttryckte sin tacksamhet över att ha fått möjligheten att möta honom igen. Båda fighters talade om möjligheten att mötas för en tredje och avgörande match någon gång i framtiden.

Vad händer härnäst?

För Conor McGregor innebar denna förlust att han behövde gå tillbaka till ritbordet och analysera vad som gick fel. Det finns ingen tvekan om att han kommer att fortsätta träna hårt och sträva efter att återta sin position som en av världens bästa fighters.

Dustin Poirier, å andra sidan, befäste sin ställning som en av de främsta fighters i lättviktsdivisionen och kommer med stor sannolikhet att få fler spännande matcher framöver. Hans seger över McGregor visade att han är en fighter att räkna med och att han har potential att nå ännu större höjder.

McGregor vs Poirier 2: Höjdpunkter och fullständig fight

Om du inte hade möjlighet att se matchen live eller vill återuppleva den, finns det flera sätt att se McGregor vs Poirier 2 highlights och den fullständiga kampen.

Det finns videoklipp och sammanfattningar tillgängliga på olika MMA-webbplatser och sociala medieplattformar som YouTube.

Så här strömmar du McGregor vs Poirier 2 live och i efterhand

För att se McGregor vs Poirier 2 live stream och Conor McGregor vs Dustin Poirier 2 stream i efterhand, kan du använda dig av UFC:s officiella streamingtjänst, UFC Fight Pass. Här kan du också hitta tidigare matcher, intervjuer och annat material från både McGregor och Poirier.

Conor McGregor vs Dustin Poirier 2 live: Hur följde vi matchen?

Under matchnatten kunde vi följa Conor McGregor vs Dustin Poirier 2 live genom att antingen strömma den på nätet, se den på en sportbar eller genom att köpa pay-per-view-sändningen från UFC.

Vad var tiderna för McGregor vs Poirier 2 i Sverige?

Som tidigare nämnts började sändningen för McGregor vs Poirier 2 tid Sverige klockan 04:00 på morgonen. För att vara exakt, inträffade huvudmatchen mellan McGregor och Poirier någon gång mellan klockan 06:00 och 07:00 på morgonen.

Vilken tid var McGregor vs Poirier 2?

För de som undrar vilken tid McGregor vs Poirier 2, var huvudmatchen mellan dessa två stjärnor schemalagd att börja mellan 06:00 och 07:00 svensk tid.

Resultatet av McGregor vs Poirier 2

Efter en intensiv kamp stod Dustin Poirier som segrare i McGregor vs Poirier 2 resultat. Poirier besegrade McGregor genom teknisk knockout (TKO) i den andra ronden, vilket innebar att han tog sin revansch för deras första möte som ägde rum 2014.

McGregor vs Poirier 2 odds: Vem var favorit?

Inför matchen var McGregor vs Poirier 2 odds något som många spelare och fans var nyfikna på. McGregor var favorit enligt oddsen, men som vi nu vet överraskade Poirier och tog hem segern i deras andra möte.

Nedräkningen till McGregor vs Poirier 2

McGregor vs Poirier 2 countdown var en spännande tid för MMA-fans över hela världen. Hype kring matchen byggdes upp genom presskonferenser, träningssessioner och sociala medieutspel från både McGregor och Poirier. Denna period bidrog till att höja förväntningarna och intensifiera rivaliteten mellan de två kämparna.

Tider och datum för McGregor vs Poirier 2

För att sammanfatta, gick McGregor vs Poirier 2 av stapeln den 24 januari 2021, med sändningen började klockan 04:00 svensk tid. Huvudmatchen mellan McGregor och Poirier inträffade mellan klockan 06:00 och 07:00 på morgonen.

Slutsats: Conor McGregor vs Dustin Poirier 2

I denna långformiga artikel har vi gått igenom allt du behöver veta om den spännande och omtalade matchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirier. Från svensk tid, höjdpunkter, live streamingalternativ, resultat och odds, har vi täckt alla viktiga aspekter kring detta historiska möte.

Så, om du är en MMA-fan som vill återuppleva kampen eller bara få en detaljerad överblick över händelsen, hoppas vi att denna artikel har gett dig den information du söker. Oavsett om du hejar på McGregor eller Poirier, är det ingen tvekan om att deras möten på oktagonen kommer att fortsätta att fascinera och underhålla oss i framtiden.

Kolla in hur det gick mellan Conor McGregor vs Dustin Poirer i deras tredje match här.

Vanliga frågor och svar

När ägde McGregor vs Poirier 2 rum?

Matchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirier ägde rum den 24 januari 2021.

Vilken tid började McGregor vs Poirier 2 svensk tid?

Sändningen av evenemanget började klockan 04:00 svensk tid, med huvudmatchen mellan McGregor och Poirier inträffade mellan 06:00 och 07:00 på morgonen.

Vem vann McGregor vs Poirier 2?

Dustin Poirier vann matchen genom teknisk knockout (TKO) i den andra ronden.

Var kan jag se McGregor vs Poirier 2 highlights och fullständig kamp?

Du kan se höjdpunkter och den fullständiga kampen på olika MMA-webbplatser och sociala medieplattformar som YouTube, samt genom UFC Fight Pass.

Hur kan jag strömma McGregor vs Poirier 2 live och i efterhand?

För att se McGregor vs Poirier 2 live stream och i efterhand kan du använda dig av UFC:s officiella streamingtjänst, UFC Fight Pass.

Vem var favorit enligt oddsen inför McGregor vs Poirier 2?

Conor McGregor var favorit enligt oddsen inför matchen, men Dustin Poirier överraskade och tog hem segern.

Hur byggdes hypen upp inför McGregor vs Poirier 2?

Hypen inför McGregor vs Poirier 2 byggdes upp genom presskonferenser, träningssessioner och sociala medieutspel från både McGregor och Poirier, vilket bidrog till att höja förväntningarna och intensifiera rivaliteten mellan de två kämparna.

Missa inte

Om författaren