UFC 286: Edwards vs Usman 3

UFC 286
Du måste vara 18+ för att spela, och gör det ansvarsfullt. Besök stödlinjen eller spelpaus.

UFC 286 är en kommande händelse i MMA som produceras av Ultimate Fighting Championship. Det kommer att äga rum den 18 mars 2023 på The O2 Arena i London, England. Denna arena är känd för att vara en av de mest ikoniska och imponerande arenorna i Storbritannien och har varit värd för många stora evenemang genom åren.

UFC 286 kommer att bli en spännande natt med flera imponerande matcher. Förutom huvudmatchen mellan Edwards och Usman, kommer även andra matcher att hållas på galan. Omar Morales kommer att ta sig an Chris Duncan i en lättviktsmatch, medan Gabriel Santos kommer att möta Lerone Murphy i en fjäderviktsmatch.

UFC 286 trailer

Bryan Barberena kommer att göra sin återkomst till oktagonen när han ställs mot Gunnar Nelson i en welterviktsmatch. Barberena har tidigare varit med i några av UFC:s mest minnesvärda matcher, inklusive en seger mot den tidigare mästaren i lättviktsklassen, Anthony Pettis.

Bakgrund till eventet

Leon Edwards och Kamaru Usman kommer att mötas för tredje gången efter att ha bytt vinster med varandra. Dessa två fighters har en lång historia tillsammans och deras tidigare matcher har varit mycket spännande.

Kamaru Usman och Leon Edwards möttes för första gången 2015 på UFC on FOX 17: Dos Anjos vs. Cowboy 2 där Usman vann via enhälligt domslut. Två av domarna gav dock Edwards en av de tre ronderna.

Leon Edwards och Kamaru Usman möttes igen i UFC 278 där Edwards vann welterviktsbältet genom att knocka Usman med en huvudspark i den sista ronden av en match som han förlorade1. Detta var en av de största comeback-knockouterna någonsin och gjorde Edwards till den nya welterviktsmästaren2.

Denna tredje matchning är något som fansen har sett fram emot länge och det finns mycket att se fram emot.

Huvudkortet i UFC 286

Förutom huvudmatchen mellan Edwards och Usman finns det flera andra intressanta matcher på huvudkortet. UFC har inte avslöjat alla detaljer om huvudkortet ännu, men det kommer säkert att bli en spännande kväll med många bra matcher.

UFC är kända för att sätta ihop spännande kort med många intressanta matchups och UFC 286 kommer säkert inte att vara ett undantag.

Fight-kort
Huvudkort
WelterviktLeon Edwards (c)Kamaru Usman
LättviktJustin GaethjeRafael Fiziev
Women’s FlyweightJoanne WoodLuana Carolina
WelterviktGunnar NelsonBryan Barberena
MiddleweightMarvin VettoriRoman Dolidze
Preliminärkort
FeatherweightJack ShoreMakwan Amirkhani
LättviktSam PattersonYanal Ashmoz
Tidigare preliminärkort
FlyweightMuhammad MokaevJafel Filho
MiddleweightChristian Leroy DuncanDuško Todorović
FlyweightMalcolm GordonJake Hadley
Women’s FlyweightJennifer MaiaCasey O’Neill
LättviktJai HerbertĽudovít Klein
Women’s FlyweightJulianna MillerVeronica Macedo

Biljetter och VIP-upplevelser

Biljetter till UFC 286 kan köpas via UFCs officiella webbplats. Det finns också VIP-upplevelser tillgängliga för de som vill ha en extra speciell upplevelse på eventet. Dessa VIP-paket inkluderar ofta saker som premium sittplatser, exklusiva gåvor och möjligheter att träffa fighters personligen.

Streama UFC 286 (lagligt)

Om du vill streama matchen kan du besöka bt.com/sportboxoffice för att köpa evenemanget och sedan titta antingen på webbplatsen eller via BT Sport Box Office-appen1. Om du är kund hos EE, Three eller O2 och tittar online eller via appen kan du välja att lägga till betalningen på din mobilräkning.

I USA är det billigaste sättet att titta på UFC 286 genom att registrera sig för ESPN Plus i en månad för $9.99 och sedan köpa PPV för $79.99 via streamingtjänsten. Detta ger dig tillgång till hela UFC 286-evenemanget samt all live sport och original-innehåll från ESPN Plus i en månad.

I Storbritannien har BT Sport rättigheterna att sända UFC 286 Main Card-eventet live, så det billigaste sättet är att registrera sig för ett BT Sport Monthly Pass. Detta ger dig sedan tillgång till BT Sport-appen så att du kan se matchen live. BT-kunder kan också gå direkt till kanal 494/495 för att göra köpet.

Sammanfattning

UFC 286 är en spännande händelse som kommer att äga rum den 18 mars 2023 på The O2 Arena i London. Huvudmatchen mellan Leon Edwards och Kamaru Usman är mycket efterlängtad och det finns många andra intressanta matcher på huvudkortet. Biljetter och VIP-upplevelser kan köpas via UFCs officiella webbplats. Detta evenemang är ett måste för alla MMA-fans.

Missa inte

Om författaren